11 reisproducten die je nodig hebt voor je backpacktrip

Daar sta je dan voor je backpack met al je kleding en je vraagt jezelf af wat neem je mee tijdens je backpack reis? Je hebt geen idee wat belangrijk is om echt niet te vergeten en wat kan je nu echt thuis laten? Ook ik moest hier toch wel een goede tijd over nadenken. Ondanks dat je niet altijd dezelfde spullen mee neemt naar elke locatie, zijn er toch wel een paar reisproducten die je standaard in je backpack moet hebben. Om ervoor te zorgen dat je geen producten mee neemt die je niet nodig hebt, geef ik je mijn top 11 onmisbare reisproducten voor tijdens het backpacken. 

Backpack
WhatsApp Image 2021 01 15 at 14.35.51

Voordat je kan gaan beginnen met het inpakken is het natuurlijk wel belangrijk dat je een goede backpack hebt. Omdat deze grote vriend veel op je rug gaat hangen, wil je er wel voor zorgen dat je een goed passende backpack besteld. Zelf heb ik de Osprey en deze bevalt me heel goed omdat deze goed te verstellen is, erg licht zijn en ze speciale dames backpack hebben. Benieuwd naar welke backpack ik precies heb? Klik dan hier.

Oordopjes en gezichtsmasker 

Deze zijn onmisbaar voor een goede nachtrust. Of je nu naast een snurkende reisgenoot licht, niet goed verduisterde kamer of een hond die maar blijft blaffen. Dit gaat dan zeker je redding zijn.

Reishanddoek

Omdat je backpack zo licht wilt houden is het niet handig om een grote handdoek mee te nemen, deze nemen veel ruimte in beslag en het duurt heel lang voordat ze echt droog zijn. Daarom neem ik zelf  altijd twee reishanddoeken mee. Deze zijn licht, makkelijk opvouwbaar en drogen heel snel. 

Hangslot 

Een TSA: Travelsafe cijferslot mag ook zeker niet ontbreken aan je lijst als je gaat backpacken. Met deze slot kun je de ritsen van je backpack aan elkaar vast ritsen  en je kunt hem ook gebruiken voor je kluisje in je hostel. 

Waarom ik ervoor heb gekozen om een TSA slot te nemen is omdat als ze bij de douane je tas willen controleren, ze hem open kunnen maken zonder hem open te hoeven breken. 

Slippers  

Omdat je niet weet hoe vaak ze een douche schoonmaken in een hostel, is het wel fijn om een extra paar slippers mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook wel een must have voor als je naar het strand gaat of het gewoon lekker weer is. 

Packing cubes

Dit is de uitvinding voor een backpacker. Met deze packing cubes kun je heel gemakkelijk je kleding organiseren en zorg je ervoor dat je het makkelijk in handbereik hebt. Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. Vooral als ik veel ga wisselen van bestemmingen. 

Waterdichte Zak

Er zal maar net een regenbui naar beneden komen terwijl je op je scooter zit onderweg naar een van de hotspots. Je tas zit vol met spullen die erg kostbaar zijn en je wilt natuurlijk niet dat deze stuk gaan door de regen. Door een waterdichte zak aan te schaffen zorg jij er voor dat al je spullen droog en wel blijven en je daarover geen zorgen hoeft te maken als je net wel in een regenbui terecht komt.

Wereldstekker

Want je wilt natuurlijk niet met een lege telefoon, powerbank, camera of laptop zitten. Hoe moet je anders die leuke insta foto’s gaan maken? Ze zijn te bestellen bij Bol.com, action en anwb. 

Waterfles

Zelf neem ik altijd een lege waterfles mee in mijn handbagage zodat ik deze kan vullen na de douane, zo heb ik altijd water bij de hand als ik in het vliegtuig zit. 

Voorraadje zakdoekjes of babydoekjes

Als je gaat backpacken is het altijd wel fijn om een van de twee mee te nemen. Zo zorg je ervoor dat als je een keer op een plek bent zonder wc papier, je toch nog wat bij de hand hebt. Of dat je als je handen vies zijn je iets hebt om mee schoon te maken  

Powerbank

Voor als je een tijdje zonder stroom komt te zitten zoals in een nachtbus en in een vliegtuig. We willen natuurlijk wel onze Netflix serie, podcast of favoriete afspeellijst kunnen afspelen. Zelf gebruik ik deze Samsung powerbank en ik ben erg tevreden. Deze kan tot 4 keer je telefoon opladen.

Ben je benieuwd wat ik allemaal in mijn backpack heb? Lees dan hier mijn backpack in paklijst

Vond je het leuk? Share it

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Related Posts

De reistips van…

Reistips en ervaringen delen, iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Maar ik ben niet de enige en daarom wil ik graag andere

Over mij

Als je net als ik ben, zit er een verlangen in je om te reizen. Je bent klaar met de dagelijkse sleur en je wilt een beetje vrijheid terugwinnen.

Een kans om bij zonsondergang ongestoord in een hangmat te kruipen met een ijskoud drankje en een langzame zwaai naar de deuntjes van je favoriete liedje.

Nieuwsbrief

Krijg de laatste updates direct in je mailbox!

© 2021 Dani Travels Around. Website design door Uw Website Student.