Danithi holding a notebook

Ik ben Danithia en ik ben 21 jaar. In de afgelopen periode heb ik heel veel leuke dingen mogen doen. Zo ben ik begonnen met een sportopleiding, waarna ik ben doorgestroomd richting het leger. Dat is een hele leerzame en interessante tijd geweest. Maar het is altijd al mijn droom geweest om te gaan reizen. Dus toen ik in mijn ontslagperiode van het leger zat, besloot ik om uit mijn comfortzone te stappen en deze droom te volgen. 

En daarom ben ik deze blog begonnen. Dit geweldige hoofdstuk van mijn leven wil ik namelijk graag met jullie delen. Ik ben niet van plan om alleen maar reisverslagen te delen, maar ik wil jullie ook veel reistips en ervaringen meegeven. Waarom? Zodat je niet dezelfde struikelblokken tegenkomt als die ik ongetwijfeld zal ervaren. Ik ben namelijk van mening dat hoe beter je voorbereid bent, des te meer je kunt genieten van je vakantie. Klinkt goed, toch?

Ik kijk er naar uit om mijn ervaringen en tips met jullie te delen. En hopelijk zien jullie dat ook zitten! Heb je vragen of onwijs leuke ideeën om te delen? Stuur mij dan gerust een berichtje via e-mail, Instagram of Facebook.  

Liefs,

Danithia

Over mij

Als je net als ik ben, zit er een verlangen in je om te reizen. Je bent klaar met de dagelijkse sleur en je wilt een beetje vrijheid terugwinnen.

Een kans om bij zonsondergang ongestoord in een hangmat te kruipen met een ijskoud drankje en een langzame zwaai naar de deuntjes van je favoriete liedje.

Nieuwsbrief

Krijg de laatste updates direct in je mailbox!

© 2021 Dani Travels Around. Website design door Uw Website Student.