Wat leuk dat je er bent!

Dani Travels Around is een 21 jarige vegetarische meid die haar militaire baan heeft opgezegd om alleen een wereldreis te gaan maken. Haar doel is om minimaal 2 jaar te gaan reizen met een zo laag mogelijk budget. 

Ze wil andere jongeren inspireren en helpen die ook na denken om deze stap te zetten, niet weten waar ze moeten beginnen en/of nog erg spannend vinden. 

Waarom? Omdat het leven uit meer bestaat dan de 9-5 mentaliteit. We kunnen veel meer leren van reizen en andere culteren/mensen dan dat we doen van onze baan en/of opleiding. Het leven heeft veel meer te bieden dan de hokjes waarin we worden gestopt. 

Dani Travels Around staat in het teken van alleen reizen, low budget backpacken en vegetarisch op reis. Er worden wekelijks nieuwe reistips gedeeld, reviews over restaurants, verblijf plekken en activiteiten.

Lijkt het je leuk om samen te werken en pas jij in het rijtje wat ik hierboven heb genoemd? Of heb je een ander leuk voorstel? Vul dan het formulier in.  Ik probeer met 2 werkdagen te reageren op je bericht.

Dani travels around