Gratis E-book: 10 onmisbare stappen voor jou eerste backpack trip

Op een zaterdag avond voor de tv had je ineens een geweldig idee, je gaat backpacken! Iets wat op je bucketlist staat maar je eigenlijk nog niet had ingepland. Maar dan komen er een paar vragen in je op. Wat moet ik eigenlijk allemaal regelen? Waar ga ik naar toe? Wat moet ik allemaal mee nemen? Kan ik wel met 2 weken vakantie gaan backpacken? Of hoe wil ik die wereldreis gaan waar maken? Jeetje wat moet ik veel gaan uitzoeken! Hoe ga ik dat voor elkaar krijgen?

Mijn eerste reis was naar Boedapest en het enige waar ik over na had gedacht was mijn vliegticket en hotel. Het moment dat ik aankwam op het vliegveld wist ik ook eigenlijk niet wat ik ging doen die komende dagen en had ook geen idee hoe ik van het vliegveld naar de stad moest komen. Tijdens deze reis heb ik ook heel veel pas uitgezocht op locatie zelf wat mij heel veel tijd heeft gekost. Wat er ook voor heeft gezorgd dat ik dus uiteindelijk nog een keertje terug ben gegaan omdat ik vond dat ik nog niet alles had gezien.

Vanaf mijn derde reis, jup je leest het goed ik had nog niet geleerd van mijn eerste reis, ben ik dus gaan beginnen met het voorbereiden van mijn reis. En tot nu toe is het een van mijn favorieten onderdelen geworden van mijn reis.

Stedentrip Boedapest
Budapest 2017

Vooral als je alleen wilt gaan reizen is het fijn om vooraf wel te weten wat je te wachten staat. Of als je met een je partner gaat of je vrienden groep dan is weten wat er te doen is vaak wel fijn omdat je dan tijdens je reis eigenlijk niet meer hoeft uit te zoeken wat je nu eigenlijk wilt gaan doen en genoeg tijd hebt om je bestemming te ontdekken.

Omdat ik zelf in het begin altijd moeite had met; Wat is nou belangrijk om voor te bereiden voor je reis? Dacht ik is het wel een goed idee om jullie een handje op weg te helpen en hier dus een E-book over te maken!


Waarom heb jij dit e-book nodig?

  • Je weet niet wat je volgende reisbestemming gaat worden
  • Vind het moeilijk om een budget vast te stellen
  • Geen idee hoe je het beste een verblijf kan uitzoeken
  • Je betaald nog steeds te veel voor je vliegticket
  • Je wilt je backpack kunnen inpakken als een pro.
  • Het is je eerste backpack trip en weet niet waar je moet beginnen

Herken jij je hier in, dan is deze e-book wat voor jou! Vul hier onder het formulier in en ontvang de E-book direct in je inbox!

Moet ik echt 4 weken op vakantie om
alle hotspots te kunnen zien? Is het dan wel waard om die kant op te gaan als ik maar 2 weken kan?


Inhoud Ebook
HOeveel budget

.

Vond je het leuk? Share it

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Related Posts

De reistips van…

Reistips en ervaringen delen, iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Maar ik ben niet de enige en daarom wil ik graag andere

Over mij

Als je net als ik ben, zit er een verlangen in je om te reizen. Je bent klaar met de dagelijkse sleur en je wilt een beetje vrijheid terugwinnen.

Een kans om bij zonsondergang ongestoord in een hangmat te kruipen met een ijskoud drankje en een langzame zwaai naar de deuntjes van je favoriete liedje.

Nieuwsbrief

Krijg de laatste updates direct in je mailbox!

© 2021 Dani Travels Around. Website design door Uw Website Student.